Writerscamp

Lijkt het je leuk om met maximaal 5 anderen heerlijk 4 uur ongestoord samen met gelijkgestemden muziek te maken in onze studio? Te netwerken en nieuwe vrienden te creĆ«ren? Dan is een writerscamp echt iets voor jou! Je kunt bij ons terecht in de weekenden op zaterdag en zondag. De ervaring leert dat er erg mooie dingen uit zo’n sessie komen, grappige twists, nieuwe inzichten, veel plezier en een moment waarop een hoop gelachen wordt. Ook is het een moment waarop je een hoop kunt leren van de ander! Dat laatste is erg fijn omdat je kunt zien hoe de “workflow” van de ander is, wie weet krijg je nog handige tips!

Of… wie weet kun je wel samen werken met een of meerdere producer(s), of iemand die bass speelt, zang kan verzorgen, songwriting, of … ein-de-lijk die gitarist of toetsenist waar je al langere tijd naar op zoek was! Kom gezellig langs en laat je op een van deze dagen verrassen!

Kosten voor de writerscamp bedragen 50,00 per persoon voor 4 uur. Van 10:00-14:00 en van 14:00-18:00 uur ben je van harte welkom. Tijdens een writers camp kun je gratis gebruik maken van koffie/thee/water en limonade. Blikjes drinken kunnen tegen een vergoeding genuttigd worden. Aanmelden kan hieronder, of telefonisch, of via e-mail.