Muziekproductie na school

Lijkt het je leuk om na school muziek te maken en te produceren? Alles te leren van A t/m Z? Het hele pakket? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Wij verzorgen complete middagen voor kinderen vanaf 7 jaar op de dinsdag- en donderdagmiddag tot 17:30 uur, mocht je graag op een andere middag komen, mail dan eventjes, dan kunnen we kijken wat we kunnen regelen. In de vakanties zijn we meerdere dagen geopend.

Kosten zijn € 9,- per uur, incl. water of limonade. Fruit, en andere (groente) snack mag je zelf meenemen, voor een koekje wordt gezorgd. We drinken en eten wat na aankomst en rond 16:30 uur. Wil je tijdens studiedagen en vakanties komen (echt een aanrader!), kijk hier voor meer informatie.

Interesse in 1 of meer middagen?

Je mag samenwerken, maar je mag ook individueel aan de slag. Je gaat werken vanuit de DAW (muziekprogramma) Studio One en je kunt gebruik maken van onze (keyboards, gitaren, andere kleine instrumenten en microfoon), of je mag jouw instrument(en) meenemen.

Je gaat samen maken en ontdekken, plezier hebben, verwonderen en ontspannen, bewegen en spelen, dit zijn de pijlers van deze middag!

Kom je iedere week? Neem dan een laptop mee, dan installeren wij Studio One op je laptop zodat je ook thuis verder kunt werken! Hoe fijn is dat!

Kinderen van Zonnewijzer 1 en 2 kunnen opgehaald worden. Kom je van een andere school, dan mag je ouder/verzorger, of oppas je even komen brengen! Per middag is er op dit moment plek voor 4 tot maximaal 8 kinderen, lekker klein, geen drukte en massa dus, heerlijk rustig! De kinderen kunnen even helemaal bijkomen en dan heerlijk aan de slag.

Ben je nieuwsgierig? Kom gerust langs om kennis te maken! Je mag uiteraard ook met je vrienden samen komen.

Wel goed om te weten: Wij zijn geen BSO, dus er is geen recht op kinderopvangtoeslag.

Waarom Affected Mood Music Academy?

Positieve beïnvloeding: Muziek en het “home-from-home” gevoel dat we uitstralen zal je goed doen. Muziek beïnvloedt iedereen, altijd, maakt niet uit waar je bent, het doet iets met je. Wat dat is, is voor ieder persoonlijk. Wij hopen dat het een fijne middag of dag voor je zal zijn, waar je mag groeien, jezelf kunt zijn en jezelf mag uitdagen. Het is allemaal goed, volg je eigen weg.

Stimulering van de hersenen. Het is bewezen dat muziek maken de hersenen op alle fronten stimuleert en dit ten goede komt van alles. Je spraak, emoties, geheugen, motoriek, gezondheid, et cetera. 

Muzikale expressie: Heel belangrijk: je mag jezelf uiten, zowel de leuke als de minder leuke dingen kun je omzetten in muziek en woorden en zo van je “afschrijven”. Muziek heelt, echt.

Goede vervanging van de BSO + dat beetje boel extra’s!

Kleinschalig: Kleine groep, alle rust.

Alle aandacht voor jou. 

Altijd iemand aanwezig met Kinder-EHBO en BHV

Geen contract of lidmaatschap als je dit niet wenst. Lekker flexibel dus!

Optie tot vaste dag. Wil je liever gegarandeerd een vaste plek, dat kan natuurlijk ook! Wij bieden dan een maandcontract aan.

Ophalen kan vanaf De Zonnewijzer 1 of 2. Zit je op een andere school? Ook dan ben je van harte welkom vanaf het moment dat je klaar bent vanuit school op onze locatie (dus je ouder/verzorger, oppas mag je even komen brengen!). Ben je rond 14:00 uit dan kunnen we je opvangen op het schoolplein van Zonnewijzer 2 om 14:05 of om 14:15 bij Zonnewijzer 1. We zullen dit uiteraard nog goed bespreken!