Mixing – Mastering – Vocals

Mixing 

Heb je een liedje/demo (ook wel track genoemd) af en wil je dat deze gemixt wordt, dan kan dit door ons verzorgd worden. Alleen vocal mixing behoort ook tot de mogelijkheden. De kosten voor het mixen ligt aan de hoeveelheid sporen (stems: instrumenten en vocals) dat het liedje heeft en wat de kwaliteit van de opname is. We bespreken nadat duidelijk is hoeveel sporen de demo heeft en het beluisteren van de demo een vast bedrag af en twee revisies. Blijken er daarna nog meer revisies te volgen, dan vragen we daar nog een kleine vergoeding voor.

Mastering

Wil je graag een mix laten masteren, dan kan dit uiteraard ook door een van onze zeer ervaren mastering engineers. Het ligt aan de kwaliteit van de mix hoe duur de master wordt. Wanneer je al een mix bij ons hebt laten doen, zal de kwaliteit uiteraard goed zijn. Een goede mix zal minder tijd kosten en dus ook minder kosten. Ook hier geldt dat er van te voren een bedrag afgesproken wordt nadat de mix is beluisterd en er zijn 2 revisies mogelijk. Mochten er toch meerdere revisies nodig zijn, dan zal ook hier een kleine vergoeding tegenover staan.

Vocals

Wil je graag je vocals mooi hebben, tunen, timen, et cetera. Dan ben je bij ons ook op het juiste adres. We werken met Melodyne Studio & met Antares Autotune. We helpen je graag! Voor meer informatie kun je ons mailen of bellen.

Pakket mixing en mastering

Wil je een mix en master laten verzorgen door een van onze zeer ervaren engineers, dan krijg je een kleine korting.

Aanvraag voor mixen, mastering of pakket kan via e-mail.