Waarom AMMA?

Waarom Affected Mood Music Academy?

Positieve beïnvloeding: Muziek en het “home-from-home” gevoel dat we uitstralen zal je goed doen. Muziek beïnvloedt iedereen, altijd, maakt niet uit waar je bent, het doet iets met je. Wat dat is, is voor ieder persoonlijk. Wij hopen dat het een fijne middag of dag voor je zal zijn, waar je mag groeien, jezelf kunt zijn en jezelf mag uitdagen. Het is allemaal goed, volg je eigen weg.

Stimulering van de hersenen. Het is bewezen dat muziek maken de hersenen op alle fronten stimuleert en dit ten goede komt van alles. Je spraak, emoties, geheugen, motoriek, gezondheid, et cetera. 

Muzikale expressie: Heel belangrijk: je mag jezelf uiten, zowel de leuke als de minder leuke dingen kun je omzetten in muziek en woorden en zo van je “afschrijven”. Muziek heelt, echt.

Goede vervanging van de BSO + dat beetje boel extra’s!

Kleinschalig: Kleine groep, alle rust.

Alle aandacht voor jou. 

Altijd iemand aanwezig met Kinder-EHBO en BHV

Geen contract of lidmaatschap als je dit niet wenst. Lekker flexibel dus!

Optie tot vaste dag. Wil je liever gegarandeerd een vaste plek, dat kan natuurlijk ook! Wij bieden dan een maandcontract aan.

Ophalen kan vanaf De Zonnewijzer 1 of 2. Zit je op een andere school? Ook dan ben je van harte welkom vanaf het moment dat je klaar bent vanuit school op onze locatie (dus je ouder/verzorger, oppas mag je even komen brengen!). Ben je rond 14:00 uit dan kunnen we je opvangen op het schoolplein van Zonnewijzer 2 om 14:05 of om 14:15 bij Zonnewijzer 1. We zullen dit uiteraard nog goed bespreken!