Healing

Muziek heeft een helende werking. Soms heb je meer nodig, dat extra zetje om weer meer in balans te komen, dingen een plek te geven, te confronteren, onderzoeken, los te laten of juist te omarmen. Muziek kan een heel goed middel zijn om je op weg te helpen en dingen helder te krijgen en van je af te praten of “schrijven”. Alleen gebruiken we hier geen dagboek voor maar muziek. Dit kan door een meer meditatieve sessie waarin belangrijke onderwerpen worden besproken, aangevuld met muziek en een korte meditatiesessie op het einde, of het maken van eigen liedjes en/of teksten.

Voor kleine, maar ook voor grotere vraagstukken kun je bij ons terecht. Wij bewegen mee met jou en wandelen mee op jouw pad. Via muziek maken we de opening naar een gesprek, op een liefdevolle manier en stellen we die vragen waarbij we het antwoord in jezelf naar boven proberen te halen. Ieder heeft zijn eigen vraag, of doel, of misschien is dit nog niet helemaal duidelijk. Voornaamste is dat gevoelens tot uiting mogen komen via het luisteren of zelf maken van muziek, klank en sounds en je weer wat prettiger en sterker mag voelen.

Sessies variƫren van 1 tot 1,5 uur. Voor meer informatie, of het plannen van een afspraak kun je contact opnemen met Jolanda via de mail: affectedmoodmusicacademy@gmail.com, of op telefoonnummer: 0613549807.