Muziekproductie in de vakantie of studiedag!

Vind je het leuk om met een klein groepje van minimaal 4 en maximaal 8 kinderen, in de leeftijd van 5 t/m 13 jaar, samen muziek te maken? Dan kan dit! Je bent van harte welkom tussen 09:00 en 17:30.

Wat je hebt gemaakt krijg je die dag nog als mp3 / demo mee naar huis! Wil je graag een mooie mix, dan kunnen we dat tegen een vergoeding uiteraard voor je maken.

Naast muziek maken, nemen we ook de nodige rust, even de oortjes “resetten”, bewegen en buiten een frisse neus halen is ook wel zo fijn, en mocht je even genoeg muziek gemaakt hebben, mag je natuurlijk ook (een spel) spelen, lezen, knutselen/tekenen, of wellicht wat huiswerk maken. Het kan allemaal!

P.S. Ben je ouder? Bel eventjes. Dan kunnen we wellicht een apart groepje selecteren, als er nog meer aanmelders zijn.

Hele dagen of dagdelen tijdens de vakantie of studiedag zijn hieronder in te plannen. Kosten zijn per dag 85,00 euro, of 45,00 euro per dagdeel. Een lunch en 3 kortere pauzes/eetmomenten worden door ons verzorgd. Studiedagen zijn meestal van 08:00-14:00 (dus eerder en langer). Heb je de wens dat wij eerder openen tijdens de vakantie, dan kan dit uiteraard ook. Eventueel langer open kan ook. Heb je bijvoorbeeld de wens om in de vakanties een dag af te nemen van 08:00-14:15 uur dan kan dat ook!

Kerstvakantie

Tijdens de kerstvakantie hebben we de hele week een afwisselend programma. Muziek maken uiteraard! daar kom je tenslotte voor… Maar wat vind je ervan als we er ook nog choreografie bij gaan doen (dans dus…) en … hoe zou je het vinden als we ook nog een video zouden maken? Dus … je eigen clipje zelf maken?! En hoe mooi is het als je dan ook nog een albumart kan maken van je eigen nummer? Dit kan uiteraard niet in 1 dag… Maar wel in meerdere dagen! Als je dus vaker komt, ga je gewoon de dag er na verder met waar je gebleven was! Hoe tof is dat! Lijkt dit je heel leuk? Meld je snel aan! Want … vol is vol!

Studiedagen

Voorjaarsvakantie

We zijn al druk aan het plannen voor deze vakantie! Misschien… gaan we wel ergens naar toe! Iets wat met muziek te maken heeft… maar wat?! Dat blijft nog even geheim… Want tja… daar moeten we wel even moeite voor doen om iets voor jullie te kunnen regelen! ;-). Meld je snel aan, want … vol = vol!

Wij houden de groepen bewust klein zodat er echt aandacht voor jou is!

Kom je ook??? Of even spieken bij ons mag natuurlijk ook! Aanmelden, of contact opnemen kan hieronder!