Muziekproductie sessies van 1,5 uur

Samen muziek maken van “A t/m Z”, het hele pakket!

Vind je het leuk om muziek te maken? Of is het altijd al iets wat je graag zou willen? Dan ben je op de juiste plek! Bij Affected Mood Music Academy gaan we door het hele proces, van het maken van de beat, de bass tot het maken van akkoorden en melodielijntjes met keyboard, gitaar, eigen instrument, het creëren van sounds en songwriting. Je werkt echt ergens naar toe en je behaalt concrete resultaten. Liedjes die af zijn kunnen we voorzien van videoclip, mixing, mastering, begeleiding bij Spotify en -indien gewenst- uitbrengen onder het label Affected Mood Records. Tijdens deze sessies vindt er persoonlijke coaching en begeleiding plaats: loop je ergens tegenaan, heb je ineens een writersblock, of spelen er andere dingen? Alles hangt met elkaar samen en zullen we samen “tackelen”.

De sessies tijdens een heel (of deel) van het schooljaar kun je privé of samen (duo) volgen en zijn bedoeld voor kinderen vanaf 7 jaar. We werken met het muziekprogramma (DAW) Studio One. De deelnemers kunnen gebruik maken van de aanwezige computer(s), audio interface(s), keyboards, gitaar en andere kleinere instrumenten. Mocht je een eigen laptop hebben (met genoeg vermogen), dan kunnen de eerste aanmelders een versie van Studio One gratis gebruiken totdat je geen gebruik meer maakt van de academy. 

Aanmelden kan hier!

De sessies duren 1,5 uur. Kortere sessies hebben niet veel zin, omdat je zult merken dat de tijd voorbijvliegt. Er is de mogelijkheid om wekelijks of tweewekelijks productiesessies in te plannen. Je kunt 40 schoolweken afnemen, of 48 weken waarbij 2 weken vrij in de zomervakantie, 1 week vrij tussen kerst en oud en nieuw en 1 week in de meivakantie. Of je maakt gebruik van een strippenkaart. Tarieven vind je hier.

Bij ons kun je terecht om van scratch iets op te bouwen, maar je kunt hier ook terecht voor een gerichte vraag: zoals songwriting, coaching, mixing, opname van vocals, mixen en masteren. Alles kan aan bod komen. Het belangrijkste is plezier maken, ontdekken, verwonderen, jezelf uitdagen en ook zeker je gevoelens kunnen uiten, je hart volgen en je fijn voelen op de plek waar je bent. Wij hopen dat dit een mooie, veilige en fijne plek zal zijn waar alles samen mag komen. Je bent van harte Welkom!

Aanmelden kan hier!